Piltuudis: soojaks läinud ilm tõi välja esimese tänavamuusiku

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevadiselt soojaks läinud ilm on meelitanud Pärnu kesklinna esimesed tänavamuusikud – täna lõuna paiku tõmbas Rüütli tänaval akordionit Annemari.
Kevadiselt soojaks läinud ilm on meelitanud Pärnu kesklinna esimesed tänavamuusikud – täna lõuna paiku tõmbas Rüütli tänaval akordionit Annemari. Foto: Eno-Gerrit Link

Kevadiselt soojaks läinud ilm on meelitanud Pärnu kesklinna esimesed tänavamuusikud: täna lõuna paiku tõmbas Rüütli tänaval lõõtsa Annemari.

Peomoosekandi ja tänavamuusiku sõnutsi meelitas teda täna tänavale mängima ilus ilm. "Nädalalõppudel mängin pidudel ja üritustel, täna ei olnud mul suuremaid plaane ja kuna ilm läks ilusaks, otsustasin natuke mängida," seletas ta.

Annemari mängivat tavaliselt paar tundi päevas. Kui palju raha selle ajaga kübara sisse pannakse, ei osanud ta öelda. "Mõni päev teenib rohkem, mõni vähem. Ega ma väga loe. Kogun raha terve suve, et sügisel mõni uus muusikariist otsa," ütles ta.

Copy
Tagasi üles