Bowling`u rahvaliiga jõudis lõpusirgele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reldori tiimis mängiv Taavi Allsalu on ainsa eestlasena visanud maksimumpunktid nii vasaku kui parema käega.
Reldori tiimis mängiv Taavi Allsalu on ainsa eestlasena visanud maksimumpunktid nii vasaku kui parema käega. Foto: Erakogu

Pärnu bowling`u rahvaliiga kevadturniiril lõppes kuues etapp, jäänud on veel üks mänguvoor ja finaalid. A-divisjonis juhib võistlust Reldor 48 punktiga, liidrile järgnevad Split Happens Perona 44, Perona BC 42, Viljandi BC 41, Bowlingufestival 40 ja Reldori teine tiim 41 silmaga.

B-divisjonis hoiab liidripositsiooni 48 punkti kogunud Kiirabi. Esikuuikusse mahuvad veel Cramo Estonia 43, Nurme Teed 41, AQ 40, Ü & A 39 ja Automaailm Pärnu 37 punktiga.

Meeste eliitseltskonna turniiril kuuluvad esikolmikusse Silver Uibu, Taimar Lank ja Tauri Teevahi, neljas on Jaanus Jaanimägi, viies Toomas Talviste ja kuues Priit Kolumbus. Õrnema soo A-divisjoni liider on Piret Uibu, talle hingavad kuklasse Taimi Dreier, Terje Tamm, Riina Lõhmus, Liina Rohi ja Marina Parts.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles