Avatud uste päeval nägi alpakasid ja alasit

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thormani sepikoda. Foto on illustreeriv.
Thormani sepikoda. Foto on illustreeriv. Foto: MAILIIS OLLINO/PRNPM/EMF

Täna avasid turismiettevõtted kõikjal Eestis juba neljandat puhku külalistele uksed, et ennast ja oma teenuseid tutvustada. Pärnumaal võttis külalisi vastu 26 turismitalu.

Pärnumaa alpakafarmi perenaine Kaja Varmisoni sõnutsi on neil olnud tihe päev. "Inimesi on käinud väga palju, nüüd hakkab vaiksemaks jääma," ütles perenaine, oskamata öelda täpset külastajate arvu. "Kuigi on töörahva püha, olen mina saanud täna terve päeva karjamaal olla ja alpakadest rääkida, nii et suu vahus ja kurk kuivab."

Thormani sepikojas, kus uudistajail avanes võimalus endalgi õpitoas midagi nikerdada, kujunes päev peremees Ahti Tedremäe kinnitusel samuti küllalt tihedaks. "Tühja auku ei tekkinud, ikka oli keegi sees. Praegugi on siin viis–kuus inimest meisterdamas," teatas ta, lisades, et peamiselt külastatakse sepikoda perega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles