Lions Club otsib noore maailmaparandaja preemia kandidaate

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haridustöötajate esindajad soovivad õpetajatele palka, mis on vähemalt 91 protsenti riigi keskmisest. Foto on illustreeriv.
Haridustöötajate esindajad soovivad õpetajatele palka, mis on vähemalt 91 protsenti riigi keskmisest. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Lions Club Pärnu Koidula annab 2017. aastal välja kuni viis noore maailmaparandaja preemiat.

"Preemia saab Pärnu linna põhikooliastme õpilane või õpilaste grupp, kes peale tubli koolitöö on sel õppeaastal olnud ettevõtlik, ühiskondlikult aktiivne, märkav ja hooliv ning kelle tegutsemine on ajendatud mõtteviisist ja tulemused on nähtavad," seletas LC Pärnu Koidula juhatuse liige Ela Tomson tingimusi.

Tomsoni sõnutsi antakse preemiad välja järgnevatele õpetajatele: põhikooli klassijuhatajale, kes on oma klassi õpilastes arendanud hoolivust, initsiatiivikust ja ettevõtlikkust; lasteaiaõpetajale, kes märkab ja toetab last, oskab suunata headele tegudele, paneb tähele igaühe erisusi ja loovust, loob turvalise keskkonna iga lapse arenguks; huvikooliõpetajale, kes oma loominguliste tegevuste kaudu arendab õpilastes hoolivust ja initsiatiivikust.

"Kandidaate võivad esitada Pärnu koolid, lasteaiad, kodanikuühendused, kaasõpilased, lapsevanemad ja kõik linnakodanikud, kes sooviksid kriteeriumidele vastavaid häid õpilasi ja õpetajaid tunnustada," avaldas Tomson.

Klubi ootab esildisi hiljemalt 22. maiks 2017 aadressil lckoidula@gmail.com või Kuninga 25, 80014 Pärnu. Noore maailmaparandaja preemiad antakse pidulikult üle 6. juunil Pärnu Kuninga tänava põhikooli aulas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles