Pärnakad tegid EMil puhta töö

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu taekwondo klubi esindajad Anette Russ (vasakul) ja Kamilla Velikopolje võitsid Inglismaal toimunud Euroopa meistrivõistlustelt kaks kõrgemat autasu.
Pärnu taekwondo klubi esindajad Anette Russ (vasakul) ja Kamilla Velikopolje võitsid Inglismaal toimunud Euroopa meistrivõistlustelt kaks kõrgemat autasu. Foto: Urmas Luik

Pärnu tüdrukud Kamilla Velikopolje ja Anette Russ tegid reedel Inglismaal Liverpoolis ITF-versiooni taekwondo Euroopa meistrivõistlustel ajalugu, kui tõid Eestile esimest korda kaksikvõidu.

Tammsaare koolis õppival 15aastasel Velikopoljel ja Mai kooli 14aastasel õpilasel Russil oli üksjagu õnne, et arvuti loosis nad 14 võistlejaga kuni 52 kilogrammi kaaluvate tüdrukute tabelis eri pooltesse.

Pärnu taekwondo klubis harjutav ja Euroopa meistriks kroonitud Velikopolje sai esmalt jagu kohalikust võitluskunstide tüdrukust, seejärel Bulgaaria ja Ukraina esindajast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles