Avatud talude päevale on registreerunud rekordarv ettevõtteid

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avatud talude päev.
Avatud talude päev. Foto: Gertrud Alatare/

Maaeluministeeriumi andmetel on 23. juulil toimuvale üle-eestilisele avatud talude päevale registreerunud juba 249 talu ja põllumajandustootmist. Suure huvi pärast pikendatakse registreerimise tähtaega nädala võrra.

„Hea meel on näha, et avatud talude päeva vastu on nii palju huvi üles näidatud ja rekordarv talusid ennast kirja pannud,” ütles avatud talude päeva projektijuht Karolin Lillemäe maaeluministeeriumist. „Kuna viimasel nädalal on erakordselt palju kirjapanekuid olnud, pikendame registreerimise tähtaega 8. maini.”  

Harjumaalt on registreerunud 40, Pärnumaalt 33, Tartumaalt 21, Ida-Viru-, Valga- ja Viljandimaalt 17, Põlvamaalt 16, Lääne-Virumaalt 15, Võrumaalt 14,  Lääne- ja Saaremaalt 13, Järva- ja Raplamaalt 11, Jõgevamaalt üheksa ning Hiiumaalt kaks talu.  

Avatud talude päeval osalemisest saab teada anda 8. maini veebilehel http://www.avatudtalud.ee/#talule.

Esimene avatud talude päev toimus 2015. aastal, kui oma uksed tegi külastajatele lahti 147 talu, 2016. aastal osales 234 talu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles