Ringrajal tuleb sündmusterohke võistluspäev

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Kuul on  Audru ringrajal võitnud viimastel aastatel enamuse Vormel Mondial klassi sõite.
Jaak Kuul on Audru ringrajal võitnud viimastel aastatel enamuse Vormel Mondial klassi sõite. Foto: Pille Russi

Pühapäeval saavad tehnikaspordifännid nautida Audru ringrajal Eesti ja lähinaabrite võidukihutamisi, kus Viikingi spaahotelli auhindu jagatakse 11 masinaklassis.

Erki Spordi superkrossi karikavõistluste viienda etapi punkte jahivad krossi- ja ringrajaautode taltsutajad, Volgad ja tagaveolised Žigulid kihutavad lätlaste Merevaigust Volga nime kandva sarja esimesel etapil ja ajaloolised vormelautod sõidavad Eesti karikavõistluste arvestuses.

Võistluspäev algab kõigile klassidele treening- ja kvalifikatsioonisõitudega, misjärel selgitatakse paremus kahe sõidu tulemuse põhjal.

Võistluste peakorraldaja Eiki Eriste sõnutsi kihutab täispikal (3170 meetrit) ringil kuus masinaklassi: 2WD-ringrajaklass, Volga, VAZ 1300, VAZ 1600, Vormel Eastern ja Vormel Mondial. 2070 meetri pikkusel lõunaringil võistlevad superkrossi sarjas sõitvad noored, esi- ja tagaveolised autod, rahvakross ja 4WD-vabaklass.

Superkrossi karikasarjas on nelja etapi järel liidrikohal Marko Andreas Muru (noorteklass), Kristofer Lupp (2WD), Marek Ild (RWD), Ameriico Jõffert (4WD), Margus Suigusaar (rahvakrossi esivedu) ja Henri Puhmas (rahvakrossi tagavedu).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles