Lihtne ja hõrk kalaroog vaid veerand tunniga

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kalurid on merest välja toonud esimesed räime- ehk Läänemere heeringa lastid ja värske kala on sadamates nõutud kaup.

Pärnu restoranide kokad mõtlesid Pärnu Postimehe palvel hooaja alguse puhul välja paar põnevat rooga, mida lehelugejailgi harjunud räimetoitude kõrval kodus proovida tasuks.

Tänavusel Pärnu restoranide nädalal oma toitudega loorbereid lõiganud Raimondi restorani peakokk Marko Lumera pakub lehelugejale räimeroa, milles kasutatakse kala ära peast sabaotsani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles