Pärnu tippkokad hakkavad modelliks

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Modellina astub lavale peakokk Sten Märtin (esiplaanil).
Modellina astub lavale peakokk Sten Märtin (esiplaanil). Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Kui möödunud sügisel astusid Port Arturi sünnipäevapeol laval modellina üles Pärnu rannajalgpallurid, proovivad seekord sama ametit Pärnu tippkokad Erik Tammeleht, Sten Märtin ja Evari Tšetsin. 

"Kutsusime kokad köögist välja, et neid laiemalt tutvustada ja teha omamoodi kummardus meie maitsevõluritele. Üllatavalt olid peakokad palju kiiremini lavale astumisega nõus kui rannajalgpallurid," rääkis Port Arturi turundusjuht ja moepäeva stilist Kirsi Altjõe.

"Kokad palusime modellideks, sest Pärnu tõestab end üha enam kui väga hea toidu linna, kui mitte lausa gurmeetoidu linnana. Pärnu söögikohtades pakutav on äärmiselt põnev ja kvaliteetne," põhjendas Altjõe. 

Port Artur avati 30. aprillil 1997. Tol ajal oli tegemist esimese ostukeskusega Eestis ja kogu Baltikumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles