Noored meistrid jahivad medaleid

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Restoraniteenindaja Indra Ottise meelest on kõige raskemad ülesanded võistlustel piduliku lõunalaua katmine ja pidulik teenindus. “Isegi vee kohta peame teadma, kuidas see täpselt maitseb, kust kohast on pärit ja millega kokku sobib. Olen väga põnevil ja loodan, et midagi sassi ei lähe, kui närv sisse tuleb.”
Restoraniteenindaja Indra Ottise meelest on kõige raskemad ülesanded võistlustel piduliku lõunalaua katmine ja pidulik teenindus. “Isegi vee kohta peame teadma, kuidas see täpselt maitseb, kust kohast on pärit ja millega kokku sobib. Olen väga põnevil ja loodan, et midagi sassi ei lähe, kui närv sisse tuleb.” Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) õpilased võistlevad taas üle-eestilisel noore meistri võistlusel kõige kirkamate medalite eest.

“Oleme igal aastal kutsemeistrivõistlustelt naasnud kõva medalisaagiga, loodame sel aastal samuti head tööd teha,” teatas PKHK avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Rabbi sõnutsi on kutsemeistrivõistluste eesmärk tutvustada ja populariseerida kutseõpet, anda noortele võimalus oma oskusi võrrelda. “Sel aastal võistleb 31 erialal kokku ligikaudu 400 kutseõpilast. PKHK osaleb 21 eriala kutsevõistlusel ja võistlustulle astub 38 õpilast,” täpsustas Rabbi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles