Galerii: Pärnu koolieelikud lustisid spordihallis

, Pärnu Mai lasteaia liikumisõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna varahommikul said Pärnu spordihallis kokku Pärnu linna kõikide lasteaedade koolieelikud, et omavahel tuttavaks saada ja sportimisest rõõmu tunda.

Toimus iga-aastane spordipäev, mille korraldasid lasteaedade liikumisõpetajad. Osales 22 rühma 40 võistkonnaga, kokku 396 last.

Lapsi tervitas spordihalli direktor Mait Käbin. Pärast seda algas õpetaja Sigrid Meema juhendusel soojendusvõimlemine, millele järgnes liikumisõpetajate üllatusesinemine vahva rõngakavaga. See meeldis lastele väga.

Seejärel oli kavas kuus teatevõistlust: sõbrajooks, liivakoti lükkamine maahokikepiga, reketil liivakoti kandmine, rõngast pugemisega jooks, pendelteatejooks ja palli edasiandmine kolonnis.

Õhus oli tunda pinget. Iga laps andis oma võistkonna nimel endast parima. Kaasaelajad panid saali rõkkama ja kõik osalejad pingutasid vastavalt oma võimetele.

Pealtvaatajaid vaimustas laste oskus tegutseda ühtse meeskonnana.

Kõige enam tundsid väikesed sportlased rõõmu sõbrajooksust ja liivakoti lükkamisest maahokikepiga. Ja muidugi oli vahva kohata oma vanu sõpru mujalt lasteaedadest.

Päev lõppes tantsu ja autasustamisega. Iga laps sai kaela kuldse medali, rühm rannapalli ja lasteaed karika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles