Tüli lahenes: masinatehase lammutamise tõttu suletakse Rääma tänav (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Masinatehas.
Masinatehas. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Masinatehase arendajate tüli naaberkinnistu omanikuga lahenes, lammutamine algab uuesti, mistõttu suletakse Rääma tänaval liiklus homme osaliselt ja pühapäeval täielikult.

Pärnu linnavalitsus annab teada, et masinatehase lammutamise pärast suletakse homme Rääma tänaval Tallinna maantee ja Kaevu tänava vaheline teelõik. Linnast väljuv sõidusuund jääb avatuks.

Ümbersõit on korraldatud Rääma–Oja–Tallinna maantee ja Rääma–Kaevu–Ilvese–Tallinna maantee kaudu.

Masinatehase arendaja osaühing Kalda Kodu juhataja Urmas Veskimeister selgitas, et tüli lammutusobjekti külje alla autosid parkinud naabri Ago Kalmeriga lahenes.

Kalmer selgitas oma tegu mõni päev tagasi sellega, et temalt ei küsitud luba kõrvalkinnistule aedade paigutamiseks. 

Praeguseks on autod kinnistu lähedalt eemaldatud. "Ütleme nii, et pidime kokkuleppele jõudma ja jõudsimegi," märkis Veskimeister.

Kalmer täpsustas, et talle maksti välja hüvitis ning tema ees vabandati.

Lammutamine saab seega kohe laupäeval alata. "Rääma tänavat ei saa kergekäeliselt nädala sees sulgeda, seetõttu kasutamegi nädalavahetust," selgitas Veskimeister.

Veskimeistri jutu kohaselt oli linnavalitsus valvel ja andis loa tänava sulgemiseks kohe pärast tüli lahenemist.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles