Krista Habakukk: Olen kogu aeg olnud otsiv hing

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodus kamina juures istudes koondab Krista Habakukk oma mõtteid ja lõõgastub, kui päevapinge on olnud suur. Kaminatulel on maagiline mõju.
Kodus kamina juures istudes koondab Krista Habakukk oma mõtteid ja lõõgastub, kui päevapinge on olnud suur. Kaminatulel on maagiline mõju. Foto: Urmas Luik

Tema soontes voolab mulgi ja ingerisoome verd. Ta on sündinud Lõvi tähtkujus ja loomultki lõvi. Tal on tumepruunid säravad silmad, kultuurinõuniku diplom ja esimene töökoht CVs Tänassilma rahvamaja kunstiline juht. Ta on superviisor ehk töönõustaja ja riigis üks esimesi kogukonna arengu konsulente, kes atesteeritud.

Tal on neli venda ja õde ning kärgperes viis last. Tema neiupõlvenimi on Krista Pegolainen, külaliikujad teavad teda priinimega Habakukk. Krista Habakukk on vabaühenduse Eesti Külaliikumine Kodukant juhataja.

Mis või kes ajendas teid õppima koorijuhtimist, rahvatantsu, kultuurinõunikuks saama?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles