Pärnakad haarasid kolmes klassis liidrikoha

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest hooaega Laser Radiali taltsutav pärnakas Keith Luur alustas kevadregatti kodulahel kahe sõiduvõiduga.
Esimest hooaega Laser Radiali taltsutav pärnakas Keith Luur alustas kevadregatti kodulahel kahe sõiduvõiduga. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Eile Pärnus alanud svertpaadipurjetajate 32. rahvusvahelisel kevadregatil tõusis kahe võistlussõidu järel Laser Radiali klassis liidrikohale kodulahel seilav Keith Luur, teist kohta hoiab saarlane Joosep Laus ja kolmas on Luuri klubikaaslane Karsten Holter.

Klassis Zoom8 juhivad regatti võrdselt kolme kohapunktiga valitsev Euroopa meister Hendrik Holtsmann Pärnu jahtklubist ja Mari­-Ann Raud Tallinna jahtklubist. Järgnevad hiidlane Jorgen Kuivonen, pärnakas Karla Luhar, saarlane Gertrud Leiten ja Pärnu poiss Kirill Semenov.

Laser 4,7 klassi liider on Pärnu purjespordikooli treenerite kasvandik Markus Kostabi, talle hingavad kuklasse kalevlane Mattias­ Johan Kangur ja Peeter Kaju Saaremaa merispordi seltsist. Esikolmikule järgnevad pärnakad Nele Leit­ Teetlaus, Anvar Sepp ja Kristjan Lossmann.

Kõige nooremate roolimeeste Optimisti klassis on avapäeva järel jäme ots lõunanaabrite käes. Võrdselt nelja kohapunktiga juhivad võistlust Eduards Plavins, Agate Einause ja Eduards Mucins. Siim Siimson Tartumaa purjespordiseltsist ja Miks Valters Riia jahtklubist jagavad neljandat-viiendat kohta ja kuues on lätlane Emils Mikus Baskevics. Meie parimana asub Angeliina Maria Isabel Õunap edetabeli seitsmendal real.

Täna on kevadregatil kavas neli ja homme kaks võistlussõitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles