Kevadregati teine võistluspäev suuri muutusi ei toonud

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laser 4,7 klassi roolimehed valmistuvad stardisignaaliks
Laser 4,7 klassi roolimehed valmistuvad stardisignaaliks Foto: Valdor Telve

Täna jätkunud 32. Pärnu rahvusvahelisel kevadregatil purjetati mõõduka tuule toel kõigis neljas paadiklassis kolm võistlussõitu.

Laser Radiali klassis jätkus pärnakas Keith Luuri edu, kes on kahe päeva kokkuvõttes viie sõidu järel kindel liider. Väärib märkimist, et tunamullu Zoom8 paadil Euroopa meistrikulla võitnud ja jääpurjetamises Ice Optimistil noorte maailmameistri tiitli teeninud Luur on kodusel regatil kõigis sõitudes esimesena finišisse jõudnud. Teist kohta hoiab saarlane Joosep Laus ja kolmas on meie klubi poiss Karsten Holter.

Zoom8-klassis hoiab liidrikohta Pärnu jahtklubi purjetaja Hendrik Holtsman, talle järgnevad Jorgen Kuivonen jahtklubist Dago ja pealinna piiga Mari­-Ann Raud. Neljas on Karla Luhar Pärnust, viies Gertrud Leiten Saaremaalt ja kuues Holtsmanni klubikaaslane Kirill Semenov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles