Politsei pidas Pärnus kinni joobes mootorratturi

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suzuki mootorratas, millega mootorrattur politsei eest ära sõitis.
Suzuki mootorratas, millega mootorrattur politsei eest ära sõitis. Foto: Lääne prefektuur

Täna lõunal peeti Pärnu linnas kinni peatumismärguannet eiranud joobes mootorrattur.

Kella 12 paiku märkas politseipatrull Pärnus Tallinna maanteel Suzuki mootorratast, millele andis peatumismärguande. Rattur võttis esiti küll hoo maha, ent andis seejärel gaasi ja jätkas suurel kiirusel sõitu Ehitajate tee suunas. Tagaajamisel tõusis mootorratturi tunnikiirus 70 alas ligikaudu 170 kilomeetrini tunnis.

Tsiklijuht peeti kinni Raba tänaval loomade varjupaiga juures, kus ta oli konteineri ja aia vahele peitu sõitnud. Märganud politseipatrulli, üritas mootorratast juhtinud 39aastane mees küll ära sõita, ent põrkas vastu politseiautot ja kukkus. Kokkupõrke tagajärjel sai kahjustada politseisõiduki lisatuli.

Lääne prefektuuri operatiivjuht Kaido Kõplas sõnas, et mootorratturil tuvastati väärteoks kvalifitseeruv joove, mis tõenäoliselt oligi põgenemise põhjus. "Eriti kahetsusväärseks teeb juhtumi see, et mehel oli kaassõitja, 31aastane naine, kes vaid päev varem oli mootorrattaga sõites liiklusõnnetusse sattunud," tõdes operatiivjuht.

"Kevadiste ilmadega on teedele naasnud hulganisti rattureid, kellest nii mõnigi kahjuks hulljulgeid ja mõtlematuid sõiduvõtteid kasutab. Paslik on siinkohal meelde tuletada, et liiklusreeglid kehtivad kõikidele sõidukijuhtidele, kaasa arvatud mootorratturitele," rõhutas Kõplas.

Politsei toimetas mehe arestimajja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles