Krossiautod ja vormelid kihutasid ringrajal

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üle pika aja taas võistlema tulnud Erko Eriste võitis Audru ringrajal 2WD vabaklassis kindla esikoha. Viimati kihutas ta viis aastat tagasi Palangas.
Üle pika aja taas võistlema tulnud Erko Eriste võitis Audru ringrajal 2WD vabaklassis kindla esikoha. Viimati kihutas ta viis aastat tagasi Palangas. Foto: Üle pika aja taas võistlema tulnud Erko Eriste võitis Audru ringrajal 2WD vabaklassis kindla esikoha. Viimati kihutas ta viis aastat tagasi Palangas. Foto: Erle Eriste

Erki Spordi superkrossi karikasarja viiendal etapil jahtis Audru ringrajal Viikingi spaahotelli auhindu poolsada autosportlast Eestist, Lätist ja Leedust.

Noorteklassis tuli kahe sõidu kokkuvõttes võitjaks Armin-Marlon Mängel, talle järgnesid Marten Põder ja Robin Altosaar. 2WD-masinate konkurentsis oli kiireim Simo Lind, teise auhinna sai Kristofer Lupp ja kolmanda koha vääriliselt kihutas Vahur Kupper.

Rahvakrossi esiveoliste autode etapivõidu teenis Andres Rohtla, teine oli Margus Suigusaar ja kolmas Einar Heljand ja tagaveoliste arvestuses sai esimese auhinna Mihkel Lapp. Kristjan Sooper oli kiireim Volgade klassis ja Marek Ild võitis RWD-autode sõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles