Pärnumaa noored maadlejad osalevad õpilaste EMil

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil tagareas on Raigo Paulberg, Robyn Paulberg, Allan-Devid Ševtsov, Gristen Heinmets ja ees seisavad Sander Tagu ja Raimond Uibo.
Pildil tagareas on Raigo Paulberg, Robyn Paulberg, Allan-Devid Ševtsov, Gristen Heinmets ja ees seisavad Sander Tagu ja Raimond Uibo. Foto: Viktor Kaarneem

21. mail toimuvad Serbias Belgradis esimesed Euroopa maadlusmeistrivõistlused õpilastele, millest võtavad osa Pärnumaa Leo maadlusklubi noored.

Leo maadlusklubist läheb Eestit esindama kõige väiksemas ehk kuni 32kiloste kaalukategoorias Sander Tagu, kes 2016. aastal tuli samas arvestuses Eesti meistriks.

Kehakaalus kuni 47 kilogrammi esindab Eestit läinud aasta Pärnumaa meister õpilaste vanuseklassis Raimond Uibo, kes märtsis Tallinnas Eesti-Norra maavõistlusel kuni 46kiloste kategoorias võitis.

Kehakaalus kuni 66 kilogrammi võistleb tänavu veebruaris Haapsalus Eesti meistrivõistlustel Kreeka-Rooma maadluses teiseks tulnud Robyn Paulberg. Kehakaalus kuni 73 kilogrammi astub Serbias võistlustulle Allan-Devid Ševtsov, kellel on ette näidata U18 vanuseklassis 76kiloste noormeeste seas märtsis Viljandis toimunud Eesti meistrivõitluste pronksmedal.

Poisse treenivad Gristen Heinmets ja Raigo Paulberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles