Pärnu pakendivaba pood Paljas Pala mõtleb Tartu peale

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakendivaba pood Paljas Pala on tegutsenud Pärnus pea aasta. Pildil omanik Silver Smeljanski.
Pakendivaba pood Paljas Pala on tegutsenud Pärnus pea aasta. Pildil omanik Silver Smeljanski. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnus Kuninga tänaval paiknev pakendivaba pood Paljas Pala püüab Tartu kaasava eelarve konkursi abiga laieneda ülikoolilinna. Kauplusega samades ruumides plaanitakse avada asjade raamatukogu. 

Ettepaneku esitajate Silver Smeljanski, Helin Haga ja Katrin Saage teatel on nende idee luua Tartusse koostööd, jagamist ja säästlikku eluviisi toetav kogukondlik ettevõtmine. Selle eesmärk on, et tartlastel tekiks vähem prügi ja linn oleks puhtam.

Tänane Tartu Postimees kirjutab, et Paljas Pala laieneb ülikoolilinna isegi siis, kui seda ideed kaasava eelarve konkursil edu ei saada. "Kui raha ei saa, tuleb pood ikka, aga kasutame kõiki võimalusi, et nähtavust suurendada ning toetust ja mõttekaaslasi leida," lausus Haga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles