Linnapea jagab autojuhtide pahameelt

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Pärnu linnapea Toomas Kivimägi  jagab pärnakate ja linnast läbi sõitvate autojuhtide pahameelt Ehitajate tee tööde lõputu venimise pärast, 7. mail liikluse sulgemist ta siiski ei toeta.

“Jagan linnarahva rahulolematust ja olen koos nendega mures ebanormaalsete liiklusolude pärast sellel teelõigul,” teatas Kivimägi. “Samal ajal oli maanteeameti hiljutine otsus lõpetada leping seniste ehitajatega ainuõige. Kahju vaid, et seda otsust ei tehtud pool aastat tagasi, sest juba siis oli selge, et lepinguid ega tähtaegu ei peetud miskiks ja et nende ehitajate poolt jäävad tööd tegemata.”

Kivimägi sõnas, et ta mõistab üleskutseid äärmuslikuks käitumiseks, kuid idee sulgeda Ehitajate teel 7. mail veoautode liiklus ei kiirenda tema hinnangul tee valmimist. “Seepärast ma sellist käitumist seekord ei toeta. Arvan, et ainuüksi aktsiooni idee ja selle kajastamine ajakirjanduses on oma eesmärgi edukalt täitnud, näidates, millise piirini on inimeste kannatus viidud,” rääkis ta.

Grupp pärnakaid kavatseb 7. mail Ehitajate teel liikluse kaheks tunniks sulgeda ning on kutsunud Kivimäge ja maavanem Andres Metsoja ürituse patrooniks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles