Oravad alustavad valimiskampaaniat linna õunaaia rajamisega

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reformierakonna valimismeeskond alustab laupäeva pärastlõunal emadepäeva puhul Pärnu linna õunapuuaia istutamist Mai terviseraja äärde.
Reformierakonna valimismeeskond alustab laupäeva pärastlõunal emadepäeva puhul Pärnu linna õunapuuaia istutamist Mai terviseraja äärde. Foto: Marko Saarm / Sakala

Sügisel toimuvate kohalike omavalitsuste valimiste eel on Pärnuski poliitilised jõud aktiivseks muutunud. Reformierakonna valimismeeskond alustab laupäeva pärastlõunal emadepäeva puhul Pärnu linna õunapuuaia istutamist Mai terviseraja äärde.

Reformierakonna valimismeeskond teatas, et Mai kergliiklustee korterelamute poolsesse otsa istutatakse viis õunapuud, nii tehakse algust Pärnu linna õunapuuaia rajamisega.

"Me ei eitagi, et see on tagasihoidlik sissejuhatus sügisel toimuvateks linnavolikogu valimisteks. Ent mõte on selles, et peale paberite, mis mõne aja möödudes prügikasti lähevad, oleks midagi jäädavat. Mulle meenuvad lapsepõlvest kodukoha sõidutee äärde istutatud õunapuuread, kust isa külgkorviga mootorrattast välja ronides oli väga mõnus mõni õun hamba alla pista. Samasugust tunnet, küll mõne aasta pärast, tahame pakkuda pärnakatele, kel oma õunaeda pole," ütles Reformierakonna Pärnu linnapeakandidaat Toomas Kivimägi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles