Keskkonnaamet kutsub looduskaitsekuu matkadele

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luitemaa looduskaitseala.
Luitemaa looduskaitseala. Foto: Henn Soodla

Keskkonnaamet koos partneritega korraldab mai kolmel nädalavahetusel matkad kõigis Eesti maakondades. Pärnumaal saavad huvilised minna matkama Luitemaa looduskaitsealale.

21. mail korraldatakse retk Pärnu–Ikla maantee poolsetel luidetel, matkajuht on Marika Kose. Buss väljub Pärnu Endla teatri esisest parklast kell 10 ja jõuab kell 15 tagasi. 22. mail matkatakse sama juhiga Soometsa–Häädemeeste maantee poolsetel luidetel. Buss väljub samadel kellaaegadel kui päev varem.

Retkele minnes tasub kaasa võtta oma toidukott ja jook, selga panna ilmale vastav riietus ja jalga mugavad jalatsid. Matkal osalemine on tasuta, ent vajalik on enne registreerida.

Täpsema info matkade kohta leiate keskkonnaameti veebilehelt.

"Nagu igal aastal pakume tänavugi võimalust saada osa meie loodusrikkustest ja õppida hoidma neid väärtusi, mis meil on. Mai kolmel nädalavahetusel saavad kõik huvilised osaleda 36 matkal, mida korraldame Hiiumaast Põlvani. Ootame osalema ligemale 800 inimest," ütles keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles