Kas nägite, kuidas valge maasturiga lihamüüja maanteel meest röövis?

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei palub abi, leidmaks eelmise kuu keskel Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Vändra lähistel toime pandud röövimise tunnistajaid.

19. aprillil kella 10 paiku lõi seni tuvastamata mees maantee ääres 55aastast meest ja röövis kannatanu rahakotist 60 eurot.

Pärnu–Rakvere–Sõmeru 46. kilomeetril, Nektari tanklast veidi Türi poole kõndis 55astane mees mööda teed, kui tema kõrval peatus uuemapoolne valget värvi linnamaastur. Juht tutvustas end lihamüüjana ja astus autost välja. Kannatanu nägi lihakasti läbi auto akna ja võttis rahakoti välja, mispeale maasturijuht lõi liha osta soovinud meest, kes kukkus selili. Löömise järel võttis röövija kannatanu rahakotist 60 eurot.

Kõigil, kes juhtunut pealt nägid või on sellise lihamüüjaga kokku puutunud, palub politsei ühendust võtta uurija telefoninumbril 444 6648 või 5887 1094.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles