Galerii: Pärnu Sadam tunnistas pronksiseeria avamängus Tartu Ülikooli paremust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suvepealinna korvpalli esindustiim Pärnu Sadam kaotas täna õhtul Tartu ülikooli spordihoones Eesti meistriliiga pronksiseeria avamängus 54:72 Tartu Ülikoolile.

Tartu kontrollis kogu mängu, võites avaveerandi 24:15 ja minnes poolajapausile 40:31 eduseisus.

Teisel poolajal jätkas Tartu edu kasvatamist. Ülikoolilinna meeskond võitis kolmanda perioodi 21:13 ja neljanda 11:10.

Pärnu tulemuslikem oli 14 punkti visanud Edvinas Šeškus. Domagoj Bubalo ja Mihkel Kirves lisasid 11 punkti.

Tartu eest oli pidurdamatus hoos Janari Jõesaar, kes viskas 19 punkti.

Siit näeb mängu statistikat.

Teise veerandi teisel minutil jooksis Pärnu eest lahingusse vanameister Silver Leppik, kes viimati käis väljakul hooaja esimeses mängus. Tookord jõudis Leppik oma meeskonda aidata umbes kolm ja pool minutit, enne kui jälle raskelt põlve vigastas.

Kolme võiduni mängitava seeria järgmine kohtumine on laupäeval Pärnu spordihallis. Suure tõenäosusega jookseb siis väljakule Pärnu Sadama mängujuht Norman Käbin, naastes mitu kuud kestnud vigastuspausilt.

Poolfinaalseerias osutasid pärnakad tiitlikaitsjale Tallinna BC Kalev/Cramole kõva vastupanu, kuid tunnistasid lõpuks mängudega 0:3 vastaste paremust. Tiitlikaitsja võitis mängud 73:71, 77:67 ja 83:63.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles