Taimelaadal püstitati rekord

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikääru aasal toimunud traditsiooniline Pärnumaa suurim taimelaat meelitas kohale kauplejaid ja rohenäppe nii lähedadalt kui kaugelt.
Vallikääru aasal toimunud traditsiooniline Pärnumaa suurim taimelaat meelitas kohale kauplejaid ja rohenäppe nii lähedadalt kui kaugelt. Foto: Madis Sinivee

Nädalavahetusel pakkus Pärnumaa suurim taimelaat taimesõpradele häid emotsioone. "Saime väga palju positiivset tagasisidet nii müüjatelt kui ostjatelt. Üks müüja tegi Pärnumaal rekordigi: ta müüs maha rohkem püsikuid kui eales varem," ütles Pärnumaa taimelaada korraldaja Kati Niibo.

"Rahvast jätkus taas rohkem kui varasematel aastatel. Laupäevane soe ilm meelitas inimesed ilma nautima ja huvilistel avanes võimalus soetada laadalt juba suvelilli, mida siiani pole saada olnud," täpsustas Niibo.

Laat meelitas Niibo sõnutsi kohale palju kollektsionääre. "Peale selle, et püsikute arv oli suur, olid müügis veel näiteks Eestis kasvatatud magnooliad, viljapuud ja maasikad. Maasikad said laada lõpuks täiesti otsa," teatas ta.

Laadal leidus huvitavaid suvehooaja taimi, mida turult ei leiagi. "Lätlased pakkusid mitut sorti söödavaid sellereid. Soetasin näiteks huvitavad tomatid: ühe musta ja teise valge viljaga," rääkis Niibo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles