Lauluõpetajal ilmus viies laulik

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Laulukarusselli” vanema vanusegrupi võitja Adele Sillat ja keskmise vanuserühma finalist Joosep Käär koos õpetaja Margrit Kitsega.
“Laulukarusselli” vanema vanusegrupi võitja Adele Sillat ja keskmise vanuserühma finalist Joosep Käär koos õpetaja Margrit Kitsega. Foto: Kairit Leibold/ERR

Pärnu lauluõpetaja Margrit Kitse album "Laulurõõm" algab talvelauludega ja jõuab lauludega kevadesse.

 Innustust on koostaja saanud nii oma kui laululaste elusündmustest. "On südantsoojendav kuulata lapsi innuga laulmas laulu, mille oled just neile kirjutanud," rääkis lauluõpetaja, mis teda laulude kirjutamisel rõõmustab. Eriline on laulik selle poolest, et kaanepildi on joonistanud Margrit Kitse laululaps Elise Pani ja teisedki laulikust leitavad illustratsioonid on tema laululaste töö.

Margrit Kits on laulikuid kirjutanud juba aastast 2014, mil ilmus "Laulupisik". Peale esimese laulukogumiku ilmumist sai ta julgust juurde ja see innustas loominguga jätkama. Järgnesid "Helide keel" (2015), "Rõõm laulust" (2016) ja "Ajaratas" (2016). "Oma laulikutele olen pannud nimed laulude järgi, mis mind eriliselt on kõnetanud," selgitas Kits.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles