Augustiunetusele saab hakata üheõhtukohvikuid kirja panema

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seitse aastat Supeluse tänaval ja selle ümbruses toimunud tänavafestival Augustiunetus kolib tänavu paar kvartalit kesklinna poole  Kuninga tänavale.
Seitse aastat Supeluse tänaval ja selle ümbruses toimunud tänavafestival Augustiunetus kolib tänavu paar kvartalit kesklinna poole Kuninga tänavale. Foto: URMAS TAUL/PRNPM/EMF

Algas üheõhtukohvikute ja kunstikauplejate registreerimine 12. augustil Pärnus toimuval tänavafestivalil Augustiunetus tegutsemiseks. Festivalile oodatakse kümneid kodukohvikuid ja kunstikauplejaid.

"Kuna Augustiunetus toimub tänavu vanalinnas, otsime üheõhtukohvikuid ja kunstikauplejaid, kes Kuninga, Rüütli ja nendega külgnevatele tänavatele üheks õhtuks värvi juurde tooksid," ütles tänavuse Augustiunetuse eestvedaja Eleka Rugam-Rebane. "Väga ootame, et vanalinna elanikud tuleksid välja kodukohvikutega ja et selles piirkonnas tegutsevad püsikohvikudki võtaksid Augustiunetusest osa oma programmiga."

Rugam-Rebane ütles, et huvi kirjapanemise vastu on tuntud palju. "Nagu varasematelgi aastatel soosime kauplejate valikul kohaliku tooraine kasutajaid ja tegijaid," lisas Rebane.

Registreerunute taotlused vaadatakse läbi 22. juuniks.

Kunstikauplejad ja üheõhtukohvikud saavad oma taotluse esitada ürituse veebilehel.

Tänavafestival Augustiunetus korraldatakse tänavu 12. augustil Pärnu vanalinnas ja selle peatelg on Kuninga tänav. Seni on festivali peetud rannahooaja peatänava, Supeluse tänava ääres.

"Augustiunetus toimub tänavu augustis esimest korda Pärnu vanalinnas Kuninga tänaval, et aidata muuta piirkond linlastele atraktiivsemaks," põhjendas Rebane.

Tänavafestival Augustiunetus toimub kaheksandat korda, festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus. Mullu külastas festivali hinnanguliselt 10 000 inimest, toimus üle poolesaja ürituse ja avatud oli üle 70 üheõhtukohviku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles