Kogenud Pärnumaa lasteaednik nüpeldas lapsi järjepidevalt

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mudilastele karistuseks haiget teinud õpetaja mõisteti kohtus tingimisi vangi, samuti peab ta osalema sotsiaalprogrammis, et õppida mõistma oma tegude mõju.
Mudilastele karistuseks haiget teinud õpetaja mõisteti kohtus tingimisi vangi, samuti peab ta osalema sotsiaalprogrammis, et õppida mõistma oma tegude mõju. Foto: shutterstock.com

Neli aastakümmet Pärnumaal mudilasi kantseldanud 62aastane lasteaednik Kersti karistas järjepidevalt kolme- kuni viieaastasi lapsi füüsiliselt: nüüd on ta kriminaalkurjategija.

Kui lõpuks küsisin tütrelt, kas tõesti nii juhtus, vastas ta jaatavalt, kuid õpetaja tegi talle selgeks, et laps on ise süüdi.

“Sa usaldad lapse kogu päevaks lasteaeda. Oli väga jube tunne midagi sellist järsku teada saada,” meenutas Kaire (ohvrite kaitseks on muude asjaosaliste nimed muudetud, M. L.), kelle tütrele lasteaiaõpetaja käe külge pani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles