Kilingi-Nõmmes põles kõrvalhoonega kokku ehitatud grillikoda

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lääne päästekeskus

Täna kell 17.19 teatati häirekeskusele tulekahjust Kilingi-Nõmmes Sambla tänaval. 

"Õnnetuskohal selgus, et põles L-tähe kujuline kõrvalhoonega kokku ehitatud grillikoda," vahendas Lääne päästekeskuse valvepressiesindaja Piret Seire, kelle sõnutsi asusid päästjad kohe kaitsma läheduses olnud eluhooneid ja kustutama põlengut. Grillikoda koos kõrvalhoonega sai valvepressiesindaja teatel suuri kahjustusi, tulepesade leidmiseks tuli päästjatel osaliselt katus avada. 

"Päästjate sõnutsi võis tule levikule kaasa aidata tugev tuul," lausus Seire ja lisas, et tulekahju täpne põhjus selgub hiljem. "Juhime inimeste tähelepanu sellele, et tuulise ilmaga ei tohiks mingil juhul kasutada lahtist tuld, sest ka kehvasti kustutatud suitsukoni võib kaasa tuua põlengu. Tugeva tuulega lenduvad sädemed kiiresti ja märkamatult ning kaasneda võib ulatuslik põleng."

Kilingi-Nõmme sõitsid välja Kilingi-Nõmme, Häädemeeste, Abja komando kutselised päästjad ja vabatahtlikud päästjad Mõisakülast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles