Neljas koht on hea, kuid tahtnuks rohkem

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula (keskel pintsakuga) tunnistas, et ei suutnud Eesti meistrivõistluste pronksiseerias Tartu Ülikooliga oma mängijatest viimast välja pigistada.
Pärnu Sadama korvpallimeeskonna peatreener Heiko Rannula (keskel pintsakuga) tunnistas, et ei suutnud Eesti meistrivõistluste pronksiseerias Tartu Ülikooliga oma mängijatest viimast välja pigistada. Foto: Ardi Truija

Pärnu Sadama korvpallimeeskond kaotas esmaspäeval Eesti meistrivõistluste pronksiseerias kolmandat korda Tartu Ülikoolile ja lõpetas meistriliiga hooaja neljandana. Nii kõrgele kohale ei ole pärnakad kunagi varem tulnud.

“Täitsime küll oma miinimumeesmärgi, aga kui nelja hulka pääsed, siis ju isu kasvab,” arutles Sadama meeskonna peatreener Heiko Rannula. “Seega on lõpuks rahul olla raske.”

Pärnakad andsid esmaspäeval pronksiseeria viimaseks jäänud mängus Tartu ülikooli spordihoones vastasele kõva lahingu, kuid lõpus võttis kodumeeskond siiski 66:57 oma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles