Sotsiaaldemokraadid tulevad Pärnumaale

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriminister Indrek Saar.
Kultuuriminister Indrek Saar. Foto: Urmas Luik

Sotsiaaldemokraatliku erakonna fraktsiooni liikmed ja kultuuriminister väisavad 18.–19. mail Pärnumaad. Ministril on plaanis külastada Vene talu, Audru kooli ja kohtuda Narvast kuuks ajaks Pärnusse õppima tulnud õpilastega.

18.–19. mail tulevad sotsiaademokraatliku erakonna fraktsiooni liikmed Pärnumaale. Fraktsiooni esindajatest on kohal fraktsiooni esimees Kalvi Kõva, aga ka Ivari Padar, Tanel Talve, Liisa Oviir, Barbi Pilvre, Hannes Hanso, Rainer Vakra, Heljo Pikhof, Pärnumaa juurtega Hardi Volmer ja Toomas Jürgenstein.

Koos fraktsiooniga külastavad Pärnumaad kultuuriminister Indrek Saar ja riigikogu esimees Eiki Nestor.

Kultuuriminister väisab koos Setu kuningriigi ülemsootska Inara Luigasega Vene talu. Samuti avab minister Audru kooli traditsioonilise laulupäeva ja kohtub lõimumisprogrammiga Narvast kuuks ajaks Pärnusse õppima tulnud õpilasega. 

Rahvasaadikute päevakava on tihe. Näiteks vaatab karusloomakasvatuste vastane Pilvre üle koha, kus varem asus Audru rebasefarm, ja kohtub väikeettevõtjatega. Pikhof ja Luigas käivad külas Maarjakodul, Vakra kohtub erametsaliidu liikmetega, Nestor vaatab üle Raissa Juhans-Murumetsa supiköögi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles