Vändra ja Häädemeeste päästekomando said uue paakauto

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästjate paakauto. Foto on illustreeriv.
Päästjate paakauto. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Päästeamet andis möödunud nädala lõpul Vändra ja Häädemeeste päästekomandole üle uue paakauto.

12. mail andis päästeamet nii Vändra kui ka Häädemeeste päästekomandole üle paakauto. "Praegu käivad veel komandosisesed koolitused ja lähema paari nädala jooksul lülitatakse autod operatiivteenistusse," rääkis päästeameti pressiesindaja Riina Oeselg. Sümboolne vastuvõtuüritus, kus kohale jõudnud masinad õnnistatakse ja neile kõigile nimi antakse, toimub 25. mail, kui tähistatakse 25 aasta täitumist päästeameti asutamisest.

Paakautod soetati Euroopa Liidu ühtekuuluvusfondi abil. "Ühtekuuluvusfondi toel jõuavad päästeametisse uued seadmed 27,8 miljoni euro eest, mis on läbi aegade suurim ühekordne investeering," ütles Oeselg ja lisas, et nüüdseks on suurem osa tellitud paak- ja konteinerautosid juba Eestisse jõudnud. Sügisel saabub Pärnu päästekomandosse kaks uut põhiautot. Pärnu-Jaagupi komando arsenali lisandub paakkonteiner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles