Kodulinna purjetajad võistlesid Kesknädalaringil

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Mugra meeskond jahil Tuule on suuremate aluste grupis Kesknädalaringi sarja liider.
Kristjan Mugra meeskond jahil Tuule on suuremate aluste grupis Kesknädalaringi sarja liider. Foto: Pärnu jahtklubi

Pärnu avamerepurjetajate Kesknädalaringi sarivõistluse etapil võitis suuremate jahtide LYS I grupis esikoha Tuule meeskond eesotsas kapten Kristjan Mugraga. Võidukas tiimis sättisid soote Jaan Mugra, Veronika Mugra, Hardi Laurits, Tervo Kuusman, Oliver Matkur, Joosep Kepler, Henrik Lang ja Ain Sumberg. Teise auhinna vääriliselt seilas Masu võistkond koosseisus Keith Luur (roolimees), Andrus Aarna, Külli Martinson, Argo Linnamäe, Jaanika Linno, Helge Tabur ja Heiki Jersov ning kolmandaks tulid Merepärlil purjetanud Alari Akermann, Janek Akermann ja Arles Artma.

Väiksemate jahtide LYS II grupis teenis etapivõidu Riin, meeskonnas Urmas Varris (roolimees), Ergo Padul, Ülar Nisumaa, Aivo Kiivit ja Andres Kullam.

Kesknädalaringi sarivõistlus sai alguse 1991. aastal. Tänavu on võistluskalendris 21 etappi ja võitjad selguvad septembri viimasel kolmapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles