Kontorirotid lähevad töö asemel jooksma

Karoliine Aus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval, 1. juunil kogunevad rutiinse tööpäeva asemel Pärnu ettevõtete ja organisatsioonide kostümeeritud kontorirotid Rüütli tänava Lasteparki, et veeta sportlik päev heategevusjooksul Rat Race. Arhiivifoto.
Neljapäeval, 1. juunil kogunevad rutiinse tööpäeva asemel Pärnu ettevõtete ja organisatsioonide kostümeeritud kontorirotid Rüütli tänava Lasteparki, et veeta sportlik päev heategevusjooksul Rat Race. Arhiivifoto. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 1. juunil kogunevad rutiinse tööpäeva asemel Pärnu ettevõtete ja organisatsioonide kostümeeritud kontorirotid Rüütli tänava Lasteparki, et veeta sportlik päev heategevusjooksul Rat Race.

Umbes kilomeetrine jooksurada kulgeb Pärnu vanalinna tänavatel. Rajale jäävad paljud takistused, millest tuleb meeskonnatööna ületada. Osalema on oodatud kõikide asutuste kuni viieliikmelised tiimid. Projektijuht Sirli Laur mainis, et Rat Race ei ole maraton, mis vajab kuudepikkust treenimist, vaid lõbus lühike jooks, mille eesmärk on teha head. Projektijuht loodab, et kui eelmisel aastal osales 35 meeskonda, tuleb tänavune arv suurem. Praegu on registreerunud 20 tiimi.

Heategevusjooksu osalustasu läheb laste ja noorte kriisiprogrammi leinatoetuslaagritele, mis on mõeldud kooliealistele lastele ja noortele, kes on viimase kahe aasta jooksu kaotanud pereliikme. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles