Eurosarja võit libises käest

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KK Pauluse kuni 17aastaste meeskond (kollases) sai nädalavahetusel eurosarja finaalturniiril kodusaalis kaks väärt võitu ja ühe napi kaotuse tulevaselt võitjalt.
KK Pauluse kuni 17aastaste meeskond (kollases) sai nädalavahetusel eurosarja finaalturniiril kodusaalis kaks väärt võitu ja ühe napi kaotuse tulevaselt võitjalt. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu korvpalliklubi Paulus noormehed saavutasid nädalavahetusel Euroopa noorte korvpalliliiga EYBL teise divisjoni U17 finaalturniiril esimest korda teise koha ja mitu pärnakat jäi silma rahvusvaheliseltki.

Laupäeval-pühapäeval Pärnu Pauluse hallis turniiril alistasid pärnakad avamängus Leedu meeskonna SKM Vilnius 77:56 ja said siis valusa kaotuse 70:73 turniiri võitnud venelaste BC Samara käest. Pühapäeval olid pärnakad tasavägises heitluses 77:65 üle kolmandaks jäänud Läti tiimist BS Ridzenest.

“Olid väga pinevad mängud, käis igavene andmine,” teadis Pauluse juhatuse liige Johan Kärp. “Oli neli suhteliselt võrdset meeskonda, kahjuks otsustas meie ja Samara mäng laupäeval turniirivõitja. Me ei saanud ühe Venemaa noortekoondislasega hakkama ja ta tegi meile palju pahandust. Ta valiti hiljem turniiri parimaks mängijaks. Viimane mäng lätlastega oli samuti ülipingeline ja vahe saime sisse alles lõpus.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles