Luksusautod kadusid majade eest mõne nupuvajutusega

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varastatud Toyota Land Cruiser jäi pärast kadumist Ikla piiripunkti kaamera ette vahetatud numbrimärkidega.
Varastatud Toyota Land Cruiser jäi pärast kadumist Ikla piiripunkti kaamera ette vahetatud numbrimärkidega. Foto: Foto toimikust

Soojal suveööl kella kahe paiku märkas Pärnus Tammsaare puiestee elamus peatunud Joonas silmanurgast, et õues süttis tuli: ereda sähvatuse põhjustasid tema isa luksusliku Toyota Land Cruiseri leedtuled. Kui nooruk aknast välja vaatas, istus tema õuduseks maasturis tume kuju, kes käivitas mootori, sõitis hoovist välja ja kadus. Juhtunu tekitas noormehes hämmingut, kuna sõiduki uksed olid lukus ja võti toas.

See öö 2015. aasta suvel jääb Joonasele meelde tõepoolest kui õudusunenägu. Kuna tema edukast ettevõtjast isa oli Hispaanias puhkusel, otsustas poeg isa autot laenata ja sõitis pruudiga Eesti suvepealinna aega veetma, kuid siin ta autost ilma jäigi.

Järgmisel õhtul jäädvustas sama sõiduki Ikla piiripunkti kaamera. Kuigi Land Cruiserile oli paigaldatud Vene numbrimärgid, tundis kannatanu oma masina fotodelt ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles