Pärnakad tõid Kuldselt Karikalt kolm esikohta

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carolina tantsustuudio ja WAF Dance ühistöö "Elu rööpad".
Carolina tantsustuudio ja WAF Dance ühistöö "Elu rööpad". Foto: Foto: Egon Tintse

Tartus toimunud üleriigilise tantsuvõistluse Kuldne Karikas finaalis naeratas võiduõnn pärnakatest tantsukooli WAF Dance tantsijatele Tõnis Tomsonile ja Markus ja Mark Monakile. Tomson võitis esikoha soolokavaga ja Monakud duona tänavatantsus.

Rühmatantsudest võidutses täiskasvanute jazztantsukategoorias Tallinna Carolina tantsustuudio ja Pärnu WAFi ühistöö "Elu rööpad".

Jazztantsu soolokavaga tuli teiseks Laine Mägi tantsukooli tantsija Lisette Laanela.

Samuti teisele kohale tantsisid end Lyneth Hirvela (erinevate stiilide improvisatsiooni kategoorias) ja Ivree Võlmets (tänavatantsu improvisatsiooni kategoorias), mõlemad tantsivad stuudios Happy Dancers.

Rühmakavade hulgas pälvis laste tänavatantsus teise koha WAFi "Katusel". Noorte jazztantsus tuli kolmandaks Laine Mägi tantsukooli "Kohtume!". Noorte karaktertantsus läks rühmakavade kolmas koht Janne Ristimetsa tantsustuudiole tants kandis pealkirja "Õnne, Kadriko!".

Tänavatantsu improvisatsioonis platseerusid pronksisele kolmandale kohale Markus Monak (WAF), Andre Aadamsoo (WAF) ja Annika Absalon (Happy Dancers) ning duo Ruta Agafonov ja Marleen Ruusmaa (Happy Dancers).

Markus Monak tuli kolmandaks tänavatantsu soolokavaga ning koos venna Markiga nopiti kolmas koht jazztantsu duokavade kategoorias.

Koos eelvoorudega osales kaheksandat korda toimunud võistlusel üle poole tuhande kava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles