Daam elektroonikapoes

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiina Erala sai elektroonikapoes esimest korda käes hoida moodsat portatiivkõlarit. Hiiglasuured kõlarid passivad daami meelest aga pigem klubisse kui koju.
Tiina Erala sai elektroonikapoes esimest korda käes hoida moodsat portatiivkõlarit. Hiiglasuured kõlarid passivad daami meelest aga pigem klubisse kui koju. Foto: Urmas Luik

Kuuekümne aastane Tiina Erala seadis üle kümne aasta taas sammud elektroonikapoe poole. “Teate, minul on vaja uut raadiot! Aga ma ei tea, kas tänapäeval raadiot enam müüaksegi,” muretses Erala.

Experdi elektroonikapoodi sisenedes tervitas ostlejat tore noor müügikonsultant Martin Panov, kes nägi välja täpselt selline, nagu teaks kodumasinatest kõike. Kuna Erala 15 aastat kestnud truu raadio ütles üles, oli tal nüüd uue leidmiseks müüja abi hädasti vaja. Nii juhataski Panov daami raadioriiuli juurde. Eralal võtsid eri värvi, suuruses ja hinnaklassis helimängijad silme eest kirjuks. “Vahi, siin ju igat värvi raadioid! Juhtmeteta suisa!” oli Erala positiivselt üllatunud.

Erala jäi piidlema kaht vaat et identse välimusega raadiot, mis hinna poolest märkimisväärselt erinesid. Selle peale uuriski Erala müügikonsultandilt, miks üks seade palju rohkem maksab. “Raadio hind oleneb heli kvaliteedist. Odavamal raadiol on see paratamatult kehvem,” selgitas Panov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles