IRL tuleb Pärnus oma nimekirjaga

Kalev Vilgats
, Pärnu Postimehe arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Isamaa ja Res Publica Liidu aseesimees, IRLi Pärnumaa piirkonna juhatuse esimees ja riigikogu liige Andres Metsoja kinnitas, et IRL tuleb sügisestel kohalikel valimistel valimisringkonnas number 1 ehk Pärnu linnas välja oma nimekirjaga.

“Juunis lepime kokku, kuidas läheb ringkonnas number 2, mille moodustavad Paikuse, Audru ja suure tõenäosusega Tõstamaa,” lisas Metsoja.

IRLi eesmärk on kahe valimisringkonna peale koguda vähemalt 11 mandaati. “See eeldab mõlemas ringkonnas tugevat nimekirja. Kui tekib olukord, et 2. ringkonnas meil jõulist nimekirja ei kujune, sellist mandaatide arvu olla ei saa. See ongi arutelu sisu, kuidas oma poliitika selgesõnaliselt valijateni viia. Kõige suurem probleem ongi, et tekib palju nimekirju – see on tore –, kuid päeva lõpuks peab valija aru saama, keda ta valib ja mida tal on oodata,” rääkis Metsoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles