Kooli IT-juht valiti aasta mõjukamate hulka

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäeva IT-juhtimise aastakonverentsil kuulutati välja aasta mõjukamad IT-juhid, teiste hulgas tunnustati koolide arvestuses Audru kooli arvutiõpetajat Sten Sanga.
Äripäeva IT-juhtimise aastakonverentsil kuulutati välja aasta mõjukamad IT-juhid, teiste hulgas tunnustati koolide arvestuses Audru kooli arvutiõpetajat Sten Sanga. Foto: Erakogu

“Tegelen ainult kooli ja kooliga, muuks aega ei jää,” kinnitas arvutiõpetaja Sten Sang, kes samal ajal on veel tudeng. Koolide all peab ta silmas Tallinna tehnikaülikooli, kus lõpusirgele on jõudnud bakalaureuseõpingud, ning Audru ja Jõõpre kooli, mille IT-valmiduse, koolilaste ja pedagoogide arvutiteadmiste eest ta hoolitseb.

Teisipäeval Äripäeva IT-juhtimise aastakonverentsil kuulutati välja aasta mõjukamad IT-juhid. Teiste hulgas tunnustati koolide arvestuses Sanga.

Jõõpre kool, mille õpilastele Sang samuti tehnoloogiatarkust jagab, on muide tema kunagine kodukool enne Koidula gümnaasiumisse astumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles