Galerii: kontserdimajas tunnustati tublisid õppureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna võttis linnapea Romek Kosenkranius Pärnu kontserdimajas vastu tublisid õpilasi, kellele andis üle preemiad koos aukirjadega.

Aasta õpilase tiitli pälvisid tänavu abiturient Karin Allik Sütevaka humanitaargümnaasiumist ja Mikk Saarse Kuninga tänava põhikooli üheksandast klassist.

Huvitegevuse parima auhind läks sel aastal lausa kolmele noorele. Liisamari Viik Sütevakast on peale tubli õppeedukuse võitnud mitu kunstikonkurssi. Kuninga tänava põhikooli õpilane Märt Tammearu, kes samuti pälvis aasta huvitegevuse parima tiitli, on edukas võrkpallur ja olümpialootuski. Pärnu spordikooli üle lehekülje pikkune nimekiri tema märkimisväärsetest tulemustest nii kodumaalt kui ka võõrsilt avaldab muljet.

Kolmas imeliste tulemustega noor, keda silmapaistva huvitegevuse eest tunnustati, on Vanalinna põhikoolis õppiv Hendrik Holtsmann.

Aasta aktiivne noor on Pärnu Koidula gümnaasiumi õpilane Laura Kiviselg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles