Silver Smeljanski: Ma ei viitsi asju ülipikalt arutada, pigem asun tegutsema

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Smeljanski sammub elus edasi, vahepeal peatub ja vaatab möödunule tagasi. Selline see elu ongi: tõusude ja mõõnadega.
Silver Smeljanski sammub elus edasi, vahepeal peatub ja vaatab möödunule tagasi. Selline see elu ongi: tõusude ja mõõnadega. Foto: Urmas Luik

Silver Smeljanski on õppinud Taanis, käinud praktikal New Yorgis ja töötanud Tallinnas. Ometi pole ta leidnud paremat elukeskkonda kui Pärnu oma parkide, jõe ja rannaga.

Äriinimesena näeb ta Pärnut ideaalse paigana, kus ideid katsetada. Kuid mehe süda ei tuksu vaid kasumiteenimise taktis. Peale selle, et ta hoiab oma poe Paljas Pala kohalike tarvis lahti kogu talve, suunab ta pakendivaba poega inimesi keskkonnasäästliku elustiili poole. Smeljanski soovib kunagi teha Pärnust koha, kust noor ära ei kipuks. Aga ta pole tüüpiline unistaja, sest ta ei viitsi heietada: kui mõte tekib, viib ta selle täide.

Kuidas sai aasta tagasi asutatud kauplus Paljas Pala alguse ja miks otsustasite selle avada?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles