Galerii: tööd alustas unikaalne lihatoodete õppelabor

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

“4000 ruutmeetrit võsa jälle läinud,” kutsus aktsiaseltsi Veikand juht Andrus Sonts Pärnu linnaisasid Ehitajate tee äärsele krundile kerkinud hoone avamisele.

Veel möödunud aasta märtsis laius võserik paigas, kus eile võeti pidulikult vastu toiduainetööstustele seadmeid, maitseaineid, pakendeid ja muud tarvilikku vahendava Veikandi maja.

Ettevõtte müügijuhi Meelis Vallaste sõnutsi ei leidu Eestis toiduainetööstust, mis nende ettevõttelt midagigi ei ostaks. Seepärast on üsna tõenäoline, et iga inimene on enda teadmata Veikandiga kokku puutunud. Näiteks saab nii Rimi kui Maxima köögi liha maitse Veikandi vahendatud marinaadis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles