Kuulsate blogijate supiköök väisas suvepealinna (2)

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers valmistas pärnakatele maitsvat taipärast suppi.
Mari-Leen Albers valmistas pärnakatele maitsvat taipärast suppi. Foto: Meelis Tomson

Menuka elustiiliblogi autorid Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson korraldasid täna Pärnus Cafe XS-is Marimelli supiköögi. 

Blogijate hinnangul tuli pärnakaid kohale küll kasinalt, kuid supiköögis oli siiski väga tore. Albers sai veel kord kinnitust, et Marimelli supiköök tasub end ära ainult kuskil festivalil. "Niimoodi, pisiprojektina, ta sissetulekut ei too ja ongi just for fun ja lugejatega kohtumine," arvas Albers. 

"Olles nüüd mõne supiköögi teinud, jäid pärnakad tagasihoidlikuks. Aga olime sellega arvestanud, sest esiteks on kuu lõpp, teiseks on kogemused näidanud, et Pärnu kohana ei müü nii hästi kui Tartu või Tallinn," selgitas Albers, kes ei tea, kas napp osavõtt oli tingitud sellest, et neil on Pärnus vähe blogilugejaid või ongi suvepealinlased tagasihoidlikud.

Vaatamata väisajate vähesusele tegid külalised Albersil ja Tomsonil südame soojaks. "Kohtusime nii mõnegi vahva lugejaga, viimased kliendid saatsid pilte meile ja üks väike poiss sõi pelmeenisuppi ja ütles, et "Marimell võiks tulla siia praade ka tegema"," rääkis Albers.

Albers valmistas supiköögi tarvis üheksa liitrit tom kha suppi, millest kaubaks läks üle poole. "Blogilugejad ilmselt teadsid, et tom kha'd oskan ma hästi teha, sest see on alati olnud kõige populaarsem supp," seletas ta. Seene- ja pelmeenisuppi läks aga poole vähem. "Vähemalt ei jäänud kõik potid täis," sõnas Albers rõõmsameelselt.

"Meile tegelikult väga meeldib Pärnu. Katsetasime Pärnus esimest korda Airbnb teenust ja saime super korteri Villa tänaval," kiitis Albers, kes lahkus koos Tomsoniga Pärnust positiivsete emotsioonidega. 

Marimelli tom kha supp.
Marimelli tom kha supp. Foto: Meelis Tomson
Marimelli pelmeenisupp.
Marimelli pelmeenisupp. Foto: Meelis Tomson
Marimelli seenesupp.
Marimelli seenesupp. Foto: Meelis Tomson
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles