Aidake politseil kaardistada Pärnu probleemseid paiku!

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu politseijaoskond ootab kaasa lööma uuringus, mille eesmärk on selgitada välja ja kaardistada ebaturvalised ja probleemsed paigad Pärnu linnas. Foto on illustreeriv.
Pärnu politseijaoskond ootab kaasa lööma uuringus, mille eesmärk on selgitada välja ja kaardistada ebaturvalised ja probleemsed paigad Pärnu linnas. Foto on illustreeriv. Foto: ARDI TRUIJA / PÄRNU POSTIMEES/

Pärnu politseijaoskond ootab kaasa lööma uuringus, mille eesmärk on selgitada välja ja kaardistada ebaturvalised ja probleemsed paigad Pärnu linnas.

Piirkonnapolitseinik Raido Pruuli jutu järgi saavad küsitlusele vastajad ohukohtade märkimisega ja nende kirjeldamisega aidata muuta Pärnu linna turvalisemaks.

Küsimustik on loodud Google Drive`i keskkonnas ja koosneb kuuest küsimusest. Vastamine võtab aega viis kuni 15 minutit.

Vastuseid ootab politsei 30. juunini. Kõik vastused on anonüümsed, neid ei seostata vastaja isikuandmetega ega analüüsita üksikvastajate, vaid üldiste sotsiaaldemograafiliste näitajate/sihtrühmade kaupa (vanus, elukoht).

Uuringus saab osaleda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles