Maavalitsus: meie piirkonna hooldekodud pakuvad kvaliteetset teenust

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maavalitsuse hinnangul Pärnumaa hooldekodudes teenuse kvaliteediga probleeme pole.
Maavalitsuse hinnangul Pärnumaa hooldekodudes teenuse kvaliteediga probleeme pole. Foto: Urmas Luik

Kuigi terviseameti viimase uuringu järgi oli puudusteta ainult üks Pärnumaal tegutsev hooldekodu, pakuvad maavalitsuse hinnangul siinsed asutused kvaliteetset teenust.

Terviseamet küsitles ja külastas mullu sügisel alustatud uuringu käigus kõiki maakonna hooldekodusid. 18 asutusest vaid ühes jäid ametnikud kõigega rahule. Kuna tegemist oli ülevaate saamiseks tehtud kaardistamisega, ei soostunud amet nimeliselt asutusi välja tooma.

Hooldekodude üle valvab peale terviseameti maavalitsus, mis lõpetas viimati ülevaatliku kontrolli 2014. aastal. Pärast seda on kontrollitud siis, kui on kaebusi laekunud ja märkusi tehtud. Selle põhjal tõdes maavalitsuse hariduse- ja sotsiaalosakonna juhataja Epp Klooster, et hooldekodudes ei esine probleeme: "Pärnumaa üldhooldusteenuse pakkujate teenus on olnud ja on praegugi kvaliteetne."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles