Galerii: rõõm ühest ilusast nädalast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Kesklinna lasteaed tähistas oma 46. aastapäeva, 15. mail alanud peonädalasse mahtus palju rõõmsaid erinäolisi sündmusi.

Lasteaiapere pidu möödus õuesõppe võtmes. Kõik kuus rühma koos õpetajatega tantsisid, laulsid ja täitsid eri ülesandeid. Oli lõbus, tervislik ja õpetlik hommikupoolik. Kogu lasteaed oli ühisel jõul kaunistatud õhupallide, lillede ja kompositsioonidega. Iga rühm oli üles seadnud omaloomingu näituse.

Kontsertaktusel nautisid kunagised ja praegused töötajad ja külalised lasteaia kasvandike laulu ja pillimängu. Esinejate hulgas olid nii esimese lennu lõpetanud Aita Kaaver kui mullu sügisel kooliteed alustanud Herman Avandi.

Sõnavõtud kinnitasid, et Kesklinna lasteaed on koht, kuhu lapsed tulevad rõõmuga, sest siin on nad oodatud, hoitud ja armastatud. Mitu nüüdset lapsevanemat on sirgunud selles armsaks saanud majas. Vilistlane on ka hoolekogu esimees Britt Vaher, kes tänas säravaid ja nooruslikke naisi, kunagist juhatajat Laine Koltsovat ja praegust pikaajalist direktorit Maire Lullat.

Sünnipäeva kõrghetkede hulka kuulus kindlasti küpsisetortide valmistamine. Ikka põhimõttel "ise tehtud, hästi tehtud". Kõik kuus torti konkureerisid näitusel, Metstötsi rühma maius tunnistati kõige huvitavamaks. Kuid kaotajaid polnud: tordid söödi ära viimase palani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles