Andekuse hoovus Pärnumaal jätkub

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maavalitsuse haridustalituse peainspektor Gerdi Rebane, kes tutvustas lühidalt tänupäevale palutud 75 õpilast ja nende 22 õpetajat, sõnas, et andekuse hoovus Pärnumaal jätkub.

Maavanema ja Pärnumaa omavalitsuste liidu sellekevadine tänuvastuvõtt eduõpilastele on ajalooks saanud. Viimast korda oli sellele oma tublimad saatnud maakonna 18 omavalitsust ja viimast korda surus õpilaste-õpetajate kätt maavanem, sest haldusuuendus kahandab valdade arvu mitu korda ja kaotab uuest aastast maavalitsusedki. Maavanem Kalev Kaljuste kinnitas siiski, et kaunis tunnustamise tava jätkub ja võib-olla juba koos Pärnu linnaga.

Tänuvastuvõtul maavalitsuse saalis osales kolm kuldmedalisti: Mikk Hanson Häädemeeste keskkoolist, Allan Rist ja Robert Tõnisson Kilingi-Nõmme gümnaasiumist. Hõbedaga lõpetab Tõstamaa keskkooli Teele Tõnisson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles