Motomehed kihutasid pjedestaalile

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnumaa võidusõitjad teenisid mitmepäevasõidu Eesti lahtiste meistrivõistluste teisel etapil, Tallinna enduurol kolm auhinda.

Üle 40aastaste seenioride klassis oli kiireim põhjanaaber Juha Puotsaari, teiseks tuli Stingray Extreme klubi esindav pärnakas Egon Üpraus ja kolmanda koha sai Toivo Nikopensius Paikuse motoklubist. Juunioride konkurentsis tunnistas Tihemetsa klubi poiss Jaanus Hugo Ermits vaid Reio Timmi (Sõmerpalu MK) nappi paremust. Kolmas oli Kosti Kirjavainen (Redmoto Racing).

Pärnu motoklubi sõitjad Madis Pool ja Jaanus Nuut saavutasid veteranide võistlusel vastavalt viienda ja kuuenda tulemuse. Ralf Üpraus (Stingray Extreme) oli uustulnukate seas kuues, Tõnu Kallast (Paikuse MK) lõpetas enduuro E1 klassis seitsmendal positsioonil ja tema klubikaaslane Ivar Pärnik sai algajate arvestuses kaheksanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles