Weekend Festivali piletite ostja jäi pika ninaga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival Baltic 2016.
Weekend Festival Baltic 2016. Foto: Gertrud Alatare/

Eile pöördus politsei poole inimene, kes oli tasunud ettemaksu Weekend Festivali passide eest, kuid piletid temani ei jõudnud.

Teisipäeval politsei poole pöördunu soovis 11. mail osta internetist Weekend Festivali kolme ja kahe päeva passid. Naine leppis kauplejaga kokku, et maksab esialgu 90 eurot. Saanud piletid kätte, lubas ta tasuda teise osa summast.

Pärast pangaülekannet lubas kaupleja postiteenusega festivalipassid teele saata. Seni pole kaupleja seda teinud. Müüjaga pole ostjal õnnestunud enam ühendust saada.

Pärnu politseijaoskonna menetlusteenistuse juhtivuurija Kaire Konts toonitas, et vahendajate kaudu pileteid ostes tuleb olla ettevaatlik. Politsei soovitab pääsmeid osta ametlikelt pakkujatelt.

Veebiülest kauplemist soovitab Konts sootuks vältida, kuna siis pole iialgi garantiid, et makstud raha eest pakutakse õigeid pileteid. Et pettuse ohvriks mitte langeda, tuleks juhtivuurija sõnutsi kontrollida enne ostu sooritamist kaupleja tausta. Tehingud on soovitatav teha kohtades, kus pileti kehtivust saab kohe kontrollida.

Politsei palub võimaliku piletipettuse märkamisel teatada sellest kohe numbril 5343 5613.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles